6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Marmaris'te Gençlik Şenliği

Marmaris'te belediye tarafından 17-20 Mayıs tarihleri arasında Gençlik ve Bahar Şenliği düzenleneceği bildirildi.

Marmaris Belediyesi Yüzme Eğitim Merkezi'nde konuyla ilgili olarak bilgilendirme toplantısı yapan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, bu festivalin aynı zamanda Marmaris'in tanıtımına da önemli bir katkı sağlayacağının altını çizerek, "Geçtiğimiz yıl Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın da desteğiyle ilkini düzenlediğimiz Marmaris Uluslararası Denizcilik Festivali, bölge ve ülke tanıtımına büyük katkı sağladı. Bu kadar büyük ve kapsamlı etkinliğin 3 yılda bir yapılması kararlaştırılarak, ikinci festival tarihi 2008 yılı olarak belirlendi. Biz de aradaki 2 yılı boş geçirmemek için 'Gençlik ve Bahar Şenliği' düzenliyoruz. Amacımız, misafir ağırlayan ev olarak Marmaris'i sürekli hazır tutmak" dedi.

Şenlik boyunca Marmaris'te bine yakın sporcu ve aileleriyle 3 bin kişilik misafir ağırlayacaklarını kaydeden Başkan Acar, "Bine yakın sporcu ve 10-11 sokak dans grubuyla çok coşkulu ve eğlenceli bir şenlik olacak. Şenlikleri Marmaris Belediyespor'un 75. yıl etkinlikleriyle de bütünleştirerek, spor ve eğlence adına dolu dolu 4 gün yaşayacağız" diye konuştu.

17-20 Mayıs 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenliklerde spor müsabakalarının yanı sıra kumdan şato, fotoğraf sergisi, panel, doğa yürüyüşü, piknik ve gösteri gruplarının sokak şovları gibi etkinlikler de yer alacak. Şenliklere; Gece Yolcuları, Haluk Levent ve Funda Arar gibi sanatçılar da konserleriyle destek verecek.

Yüzme, futbol, tenis, plaj voleybolu, bowling ve sokak basketbolu gibi birçok spor faaliyeti için yaklaşık bin sporcunun katılacağı festivalde, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu 4 gün boyunca kutlanacak.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 19:55:53
Güncelleme :25 Nisan 2006 Salı 20:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?