4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Acı ama gerçek

Turkcell Süper Ligi takımlarından Gaziantepspor, tarihinde bir ilk daha yaşadı. Bu sezonun ilk yarısında evinde maç kazanamayan kırmızı siyahlılar, bu ilkle Guiness Rekorlar Kitabı'na doğru koşuyor. Ligde 37 yıllık macerası olan Güneydoğu temsilcisi, bir çok başarıya imza attı.

Türkiye'yi UEFA Kupası gibi dev organizasyonda başarıyla temsil eden Gaziantepspor, geçen sezon sonunda Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile yollarını ayırdı. Sağlam'la birlikte bir çok başarılı oyuncusunuda başka takımlara kaptıran Şahinler, bu sezon Boşnak Teknik Direktör Faruk Hadzıbegiç ile top başı yaptı.

Deplasmanda maç kazanıp, evinde ya beraber kalan yada yenilen Gaziantepspor, 16 hafta boyunca üzerindeki bu rehaveti atamadı. Kendi evinde 3 puan parolasıyla çıktığı her maçta yediği son dakika golleriyle tarihinde bir ilke daha imza atarak, 2005-2006 sezonun ilk yarısında oynan maçlarda evinde 3 puanı alamadı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Faruk Hadzıbegiç, ''Elimden gelse, dışarıdaki maçlardan ziyade içerideki maçları kazanmayı isterdim. İçerde stress olduğundan dolayı maç kazanamıyoruz." dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 12:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?