18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Gaziantepspor'da futbolcular umutlu

GAZİANTEPSPOR'DA FUTBOLCULAR UMUTLU

Geçen haftayı Bursaspor galibiyetiyle kapatan ve üst üste aldığı galibiyetlerle futbol kamuoyunun dikkatlerini çeken Gaziantepspor, bu hafta da konuk edeceği Eskişehirspor maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Eskişehirspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde sürdüren Gaziantepspor'da moraller yüksek. Gayet neşeli geçen antrenmanda futbolcuların oldukça istekli göründükleri de dikkat çekiyor. Moral ve motivasyonun en üst seviyede olduğu gözlenen Gaziantepspor, üst üste aldığı puanlarla hedefini ilk 5 arasında kalmak olarak belirledi.

Gaziantepspor'un genç yeteneklerinden Muhammet, Bursaspor galibiyetiyle takım içindeki güvenin arttığını belirterek, "Herkes daha çok inanmaya başladı. Şimdi önümüzde içeride oynayacağımız Eskişehir ve Sivas maçı var. Bu iki maçı da alırsak daha yukarılarda olacağımızın bilincindeyiz. Bunun için biz de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Başarılı orta saha oyuncularından Orhan Gülle de, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini ifade ederek, "Bursa galibiyeti bizim için çok iyi oldu. Galibiyet serisini devam ettirmiş olduk. Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Eskişehirspor maçını da kazanıp takımı en yüksek yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Gaziantepspor kadrosuna dahil edilen yeni oyuncuların uyum sorununu çabuk aştıklarını dile getiren Orhan, "Takımda şu anda arkadaşlık en üst seviyede. Gaziantepspor'da taşlar yerine oturdu. Gaziantepspor ben inanıyorum ki daha iyi yerlerde olacaktır" şeklinde konuştu.

GAZİANTEPSPOR'DA FUTBOLCULAR UMUTLU
GAZİANTEPSPOR'DA FUTBOLCULAR UMUTLU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 10:30:05
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 11:15:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?