6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Beto ve Tabata ayakta alkışlandı

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantepspor'un Bursaspor'u 2-0 mağlup ettiği maç sonrası taraftarlar, Beto ve Tabata'yı ayakta alkışladı. 

Kamil Ocak Stadı'ndaki maçı yaklaşık 20 bin taraftar izledi. Maç boyunca Kırmızı-Siyahlı takımı yalnız bırakmayan taraftarlar bekledikleri gole 26. dakikada kavuştu. Bu dakikadaki Gaziantepspor atağında direkten dönen topu iyi takip eden Tabata, rahat bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 

Tabata, attığı gol sonrası büyük sevinç yaşarken, koşarak Şeref Tribünü altında maçı izleyen eşinin yanına giderek sevincini eşiyle paylaştı. 

Gaziantepspor'un atak oynadığı maçta 2. gol ise genç yetenek Ferdi'nin ayağından geldi. 84. dakikada ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Beto topu geriden gelen Ferdi'ye bıraktı. Ferdi'nin ceza sahası içinden vurduğu meşin yavurlak filelerle buluştu. Gol sonrası büyük sevinç yaşayan Ferdi de sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı. 

Maçın bitiş düdüğüyle tribünleri dolduran binlerce taraftar Beto ve Tabata'yı ayakta alkışladı. Sahaya giren taraftarlar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundular. Futbolcular da taraftarın sevgi gösterisine karşılık vererek, onlar da desteklerini esirgemeyen taraftarları alkışladılar. 

Ligin ilk yarısının son maçı olan Gaziantep’te, Bursaspor maçını bir çok bayan ve öğrencinin de izlemesi dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 18:37:18
Güncelleme :21 Aralık 2008 Pazar 20:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?