6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sağlam alt yapıdan umutlu

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 25 puanla 8. sırada tamamlayan Gaziantepspor'da Teknik Direktör Nurullah Sağlam, alt yapıda yetişen gençlerden umutlu. 

Bursaspor'u 2-0'lık net bir skorla geçen Gaziantepspor'da alt yapıdan yetişen gençler dikkat çekiyor. Alt yapıda yetişen İbrahim Ferdi 72. dakikada Erman'ın yerine girerken 84. dakikada ceza sahası içinde Beto'nun pasıyla topla buluşarak meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 

Takımının ikinci golünü kaydeden İbrahim Ferdi, herkese rahat bir nefes aldırdı. Yine alt yapıdan yetişen İsmail, Bursaspor maçında 90 dakika oynayarak sahanın neredeyse her bölgesinde başarılı oyunu ile dikkatleri üzerine çekti. 

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, alt yapıya her zaman önem verdiğini belirterek, "Şu anda İsmail, İbrahim Ferdi gibi geleceklerinden umutlu olduğumuz bazı arkadaşlar var. Bu futbolcuları şu anda büyük bir keyifle izliyoruz. Bu futbolcuların özellikle alt yapımızdan çıkması bizler için ayrıca bir güç kaynağı. Umut ediyorum bu futbolcularımızın sayısı her geçen gün daha da artar. Oynamayı hak eden herkes mutlaka görev alacaktır. Şu anda İsmail, İbrahim Ferdi giydikleri formanın hakkını bence fazlasıyla veriyorlar. Böyle devam edeceklerini umut ediyorum" dedi. 

Sağlam, Türk futboluna kaliteli futbolcular yetiştirmek istediklerini kaydederek, "Bence bu iki futbolcumuz Türk futbolunda yıldız olabilecek oyuncular. İnşallah bu çizgiden sapmazlar. Çünkü gerçekten ikisi de kişiliği, bilgisi, becerisi ve eğitimi ile örnek çocuklar. Bu da kendilerini buraya çok kısa sürede taşıdı. Bu özellikleri taşımayacak olsalardı tahmin ediyorum bu kadar çabuk buraya gelemezlerdi. Bu kadar kısa sürede büyük mesafeler kat eden her iki futbolcumu da kutluyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 12:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?