5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Başkan'dan takıma moral yemeği

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantepspor'un başarısı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantepspor için bir moral yemeği verdi. Gaziantep'in önde gelen isimleri, kulüp yöneticileri ve teknik heyetin yanısıra futbolcuların da davetli olduğu yemeğe teknik direktör Samet Aybaba'nın kritik Diyarbakırspor maçı öncesi böyle bir geceye katılmanın futbolcular için uygun olmayacağını belirtmesi üzerine teknik heyet ve futbolcular yemeğe katılmadı.

Çok sayıda davetlinin de katıldığı gecede bir konuşma yapan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, kentte yaşayan insanların bir biçimde Gaziantepspor sayesinde ekmek yediğine işaret ederek, "Gaziantepspor, uzun yıllardır 1. Lig'de oynuyor. Şu anda sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Kent olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Küme düşmek kolay ve bir daha çıkması çok zordur. Ben Akçaabatlıyım. Akçaabat Sebatspor, geçen yıl ligden düştü ve şimdi 2. Lig'den de düşüyor. Bu nedenle böyle olayları yaşamamak için Gaziantepspor'a herkes destek vermelidir. Büyük kentlerin, Süper Lig'de takımları olması o kentlerin tanıtımı için çok önemlidir" dedi.

Geceyi organize eden Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey de, Gaziantepspor'un her zaman yanında olduklarını söyledi. Güzelbey, "Bu kentin tek birinci lig takımı olan Gaziantepspor'a sahip çıkacağız. Başarı için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hayati Diyarbakırspor maçını da kazanmalıyız. Kısır çekişmeleri bırakıp, Gaziantepspor'un bulunduğu sıkıntılı durumdan çıkması için elbirliğiyle hareket etmeliyiz" diye konuştu.
Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan ve Sanayi Odası Nejat Koçer, yemeğin özlenen bir tablo oluşturduğunu ifade ederek, "Şehrin tanıtımında en önemli markamız Gaziantepspor'dur. Gaziantepspor'a her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazırız. Bu kentin tanıtımında Gaziantepspor en önemli araçtır. Bu takım, tüm kentin takımıdır. Kişilere mal edilemez. Kent olarak kenetlenmeliyiz" dedi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ise yemeği tertipleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey'e teşekkür ederek, şunları söyledi:
"Büyük bir kulübüz. Bu sıkıntılı günlerden elbirliğiyle çıkacağız. Başarı için yönetim, teknik heyet ve futbolcular elbirliğiyle mücadele ediyoruz. Kentin de yanımızda olması bize güç verecektir. Diyarbakırspor maçı hayati bir karşılaşma olacak. Bu maçı alarak rakibimizle olan puan farkını artırıp biraz rahat nefes almak istiyoruz. Taraftarlarımızın 90 dakika takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Bu yemeğe, futbolcu ve teknik heyet kritik Diyarbakırspor maçı öncesi katılamadı. Onlar adına herkesten özür diliyoruz. Bu takım hak ettiği yerlere süratle gelecektir".

Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey'in verdiği akşam yemeğine, Vali Süleyman Kamçı, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, GSO, GTO, OSB Başkanları, işadamları, sivil toplum örgütü temsilcileri, Büyükşehir Belediyespor yöneticileri ve Gaziantepspor yöneticileriyle basın temsilcileri katıldı.

Gece, şarkı ve türküler söylenerek, neşe içinde sona ererken, pazar günü yapılacak olan Diyarbakırspor maçı için başarılar dilendi.

.
Yayın Tarihi : 18 Mart 2006 Cumartesi 19:43:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?