4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Belediye'de moraller düzeldi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Akçaabat Sebatspor deplasmanından 3 puanla dönerek, son haftalardaki kötü gidişe "dur" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Tahir Tekin Öztan, Akçaabat Sebatspor taraftarlarının maç sonrası takımlarını alkışlamasından büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, "Zemini çok kötü bir sahada mücadele ettik. Maç kazanma arzusu üst seviyedeydi" dedi.

Öztan "3 puanın yanı sıra 90 dakika oynanan güzel futbol beni çok mutlu etti. Hocanın verdiği taktikleri futbolcularımız sahada iyi uyguladı. Haklı bir galibiyet aldık" diye konuştu.

A Kategorisi'nin en genç kadrosuna sahip olduklarını, tecrübe eksikliğinden dolayı oynadıkları futbolu skora yansıtamadıklarını dile getiren Öztan, "Her maç bizim için sınav oldu. Futbolcularım aldıkları derslerle,bir maç sonrası aynı hataları yapmamak için çalıştı. Bu galibiyet futbolcularımızın kendilerine olan özgüveni geldi. Ligin ilk yarısında oynayacağımız son 3 maçıda kazanarak, devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Akçaabat Sebatspor maçında sakatlanan Mehmet Yılmaz'ın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 16:14:22
Güncelleme :29 Kasım 2005 Salı 17:53:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?