6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Brezilyalı oyuncu Tabata çok mutlu

Gaziantepspor'un geçen hafta Kocaelispor'u 5-2 yendiği maçta oynadığı futbol ve attığı 3 golle dikkatleri çeken Brezilyalı oyuncu Tabata, "Kariyerimde ilk defa bir maçta 3 gol birden attım, çok mutluyum" dedi. 

Gaziantepspor, hafta sonu kendi sahasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Brezilyalı yıldız Tabata, Kocaelispor maçında attığı 3 golün kariyerinde bir ilk olduğunu belirtti. 

Tabata, "Kariyemde ilk defa bir maçta 3 gol birden attığım için çok mutluyum. O maçta takım olarak çok iyi oynadık, Tabiki önemli olan galibiyet elde etmemizdi. Bizim bunu devamlı hale getirmemiz lazım. Şimdi önümüzde Bursaspor maçı var. Bursaspor maçı farklı olacak. Eğer kendi futbolumuzu sahaya yansıtırsak iyi bir sonuçla sahadan ayrılırız" ifadelerini kullandı. 

Birçok kulübün transfer listesinde adının geçtiğinin hatırlatılması üzerine Tabata, "Ben bunların doğruluğunu bilmiyorum. Eğer böyle bir şey varsa mutlu olurum, demekki işimi güzel yapıyorum. Benim şu anda tek düşüncem Gaziantepspor'un başarısı" dedi. 

Oyun içerisinde sert hareketlere maruz kalmasına alışık olduğunu dile getiren Tabata, "Benim ilk defa başıma gelmiyor. Brezilya'da da aynı sert hareketlere maruz kalıyordum. Alışık olduğum bir durum. Bu hareketleri atlatmam için fiziksel gücümü daha üst düzeye çıkarmam gerekiyor diye düşünüyorum" diye konuştu. 

Gol krallığında iddiasının olmadığını, daha çok asist yapmayı seven bir futbolcu olduğunu belirten Tabata, "Ben şu an Gaziantepspor'un hizmetindeyim ve Gaziantepspor'un başarısı için çalışıyorum. Bunun için antrenmanlarda daha çok çalışıyorum. Daha çok maç kazanmak için arkadaşlarımla çalışmamızı sürdürüyoruz. Gol krallığı gibi bir iddiam yok. Ben asist yapmayı seven bir futbolcuyum. Arkadaşlarımın gol atmasını istiyorum. Gol atarsam da daha mutlu oluyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 15:16:07
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 15:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?