3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Doğan'dan futbolculara övgü

Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlara Beşiktaş'ı 1-0 yenerek yenisini ekleyen Gaziantepspor'da, başkan Celal Doğan, alınan galibiyetten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söylerken, futbolcularını övdü.

Celal Doğan, Beşiktaş karşısında deplasmanda ortaya koyulan oyundan ve golün hazırlanmasından büyük zevk aldığını belirterek, ''Futbolcularımız artık daha çok çalışarak Kamil Ocak Stadı'nda da galip gelmeleri, taraftarlarına mutlaka galibiyet sevincini tattırmaları gerekiyor. Futbolcularımızın başarılarıyla haklı olarak övünüyorum'' dedi.

Turkcell Süper Ligi'nde bugüne kadar dış sahada oynadığı 7 maçtan 5'inde galip gelen Gaziantepspor, son Beşiktaş maçında da Erman'ın kaydettiği golle 1-0 galip gelmesini bildi. Beşiktaş'ı İnönü Stadı'nda yenerek puanını 20'ye yükselten Kırmızı-siyahlılar, topladıkları puanların 15'ini deplasmanda almış oldular.

Gaziantepspor, İstanbul'dan uçakla Adana'ya oradan da gece geç saatlerde karayoluyla Gaziantep'e döndü.

Teknik direktör Faruk Hadzıbegiç tarafından bir gün izin verilen futbolcular, yarın sabah saat 10.00'da Celal Doğan tesislerinde Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayacaklar. Kırmızı-siyahlılar, günün ikinci antrenmanını ise saat 16.00'da yaparak, zorlu karşılaşmanın mesaisini sürdürecekler.

Teknik direktör Faruk Hadzıbegiç, Beşiktaş galibiyeti nedeniyle futbolcularını kutlarken, bu galibiyetin rehavete yol açmamasını istedi. Hadzıbegiç, ''Deplasmanlarda şu ana kadar 5 galibiyet aldık. Deplasman fatihiyiz, ancak kendi sahamızda da kazanmak zorundayız. Pazar günü oynayacağımız Kayserispor maçı, Beşiktaş maçından daha önemli. Daha çok çalışmak ve başarılı olmak zorundayız'' diye konuştu.

Gaziantepspor, pazar günü Kamil Ocak Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşmadan da galip ayrılarak, hem puanını 23'e çıkartmayı ve hem de galibiyet serisini sürdürmeyi planlıyor.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 15:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?