3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Fatura Hadzıbegiç'e kesildi

Gaziantepspor'da, Konyaspor deplasmanında alınan 3-2'lik mağlubiyetin faturası teknik direktör Faruk Hadzibegic'e kesildi.

Faruk'u 18 kişilik kadroya almayıp, Tarık'a ilk onbirde şans vermeyen Hadzibegic, maça yanlış kadro sürdüğü yönünde eleştirilere maruz kaldı. Teknik direktör Faruk Hadzibegic, skorun aleyhlerinde olmasından dolayı sürekli skoru yakalamak için mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirterek, "Mağlup duruma düştükten sonra skoru yakalamak için olağanüstü bir mücadele verdik. Ferdi hatalardan dolayı çok basit bir mağlubiyet aldık. Son dakikalarda 2 gol atmamız sonucu etki etmedi. Bu hafta oynayacağımız Ankaragücü maçında kaybedilen puanları telafi edeceğiz" dedi.

Kaptan Lazarov ise, böyle hatalar yapıldığı taktirde yenilginin kaçınılmaz olduğunu ifade ederek, "Bir değil birden çok basit hatalar yaparsan, mağlubiyet elbette kaçınılmaz olur. Skoru lehimize çevirme ve en azından 1 puan almak için verdiğimiz mücadele de yetersiz oldu" diye konuştu.

Lazarov, kulüp başkanı Celal Doğan'ın bırakması halinde kendisinin de Gaziantepspor'dan ayrılabileceğini söyledi. Lazarov, "Gaziantepspor'a gelmemde en büyük katkıyı Celal Doğan yapmıştır. Onun gitmesi halinde benim de bu takımda olmamın bir anlamı yok. Ben de ayrılırım" dedi.

Gaziantepspor'da Bekir ve Gökhan, milli takım kampına katılacağı için kafileyle birlikte Gaziantep'e gelmedi. Kırmızı-siyahlı ekip, cumartesi kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına bugün yaptığı hafif ter idmanıyla başladı. Teknik Direktör Hadzibegic, yarın haftalık basın toplantısı yaparak, son mağlubiyetler hakkında açıklamalarda bulunacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 16:01:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?