3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

G. Antep'te prim dopingi

Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da, yönetim Beşiktaş galibiyetini primle ödüllendirdi.

Futbolcuların transfer alacakları ve primleri hafta içinde ödenirken, Beşiktaş maçının galibiyet primi olarak futbolculara 5'er bin YTL dağıtıldığı, futbolcuların kulüpten alacağının kalmadığı bildirildi.

Gaziantepspor prim dopingiyle Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürürken, bir jest de taraftarlardan geldi. Gaziantepspor Taraftarlar Derneği, Kayserispor maçı öncesi futbolculara baklava ikram etti. Ayrıca, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan Ankaraspor maçında rakibine sert girdiği için 2 maç ceza alan Krita'nın cezası, Tahkim Kurulu tarafından 1 maça indirildi. Gaziantepspor'un başvurusunu haklı bulan PFDK, Krita'nın iki maçlık cezasını bir maça indirdi. Krita, Beşiktaş maçında forma giymediği için pazar günkü Kayserispor maçında takımdaki yerini alabilecek.

Teknik Direktör Faruk Hadzibegic, son idmanda Kayserispor maçının taktik ve teknik çalışmasını yaptırdı. Sakatlıkları süren kaptan Erdal ve Gökhan Güleç idmana katılmadı. Kaptan Erdal'ın yapılan kontroller sonrasında sakatlığının ciddi olduğu ve devreyi kapattığı öğrenildi.

Hadzibegic, Kayserispor maçında galip gelmemek için hiçbir sorunun bulunmadığını belirterek, "Kendi sahamızda henüz 3 puan sevincini yaşamadık. 5 galibiyetimizi de deplasman maçlarında elde ettik. Deplasman maçlarında kazandığımız galibiyetleri, iç sahada kazanmayı çok isterdik. Böyle bir değişiklik yapma şansımız olsa, hemen kabul ederdim. Çünkü, taraftarımıza 3 puan sevinci yaşatmayı çok istiyoruz" dedi.

Kayserispor maçında Kamil Ocak'ta ilk galibiyeti alacaklarını belirten Hadzibegic, "Kayserispor karşısında büyük taraftar desteğimize ihtiyacımız var. Beşiktaş maçında kazanılan 3 puanın tesadüf olmadığını göstereceğiz. Üzerimizdeki bu şanssızlığı atarak, pazar günü taraftarımızla bütünleşeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan, Kayserispor maçının bilet fiyatları, kale arkası 3, maraton 5 ve numaralı tribün 20 YTL olarak belirlendi.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 15:11:29
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 11:56:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?