4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

G.Antep:1-Ç.Rize:1

Gaziantepspor, Turkcell Süper Ligi'nin 10. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan, maç sonrası yaptığı açıklamada, taraftarların kendisi hakkında 'Fenerbahçeli Başkan' şeklinde tezahüratlarda bulunmasına tepki göstererek, "Kendi sahamızda maç kazanamıyorsak bu, tamamen 12. adamla ilgili bir olaydır.

Takım yenebilir veya yenilebilir de ancak tribünde 3 tane zibidi çıkıp, Fenerbahçeli Başkan diyebiliyor. Gaziantepspor Kulübü'nün başkanının kim olduğunu tüm Türkiye biliyor. Fenerbahçe'nin birkaç maçına gittik diye 3 tane zibidi ortaya çıkıyor, hoş olmayan sözler ediyor. 12. adamımızın görevini yapmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Karşılaşmanın tüm hasılatının Pakistan'daki depremzedelere bağışlayacaklarını belirtmelerine rağmen tribünlerin boş kalmasına üzüldüğünü ifade eden Doğan, "Pakistan halkının yaralarını sarmak için taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını beklerdim. Ancak bu kadar doldurabildik. Brüt 23 Bin YTL hasılat elde ettik. Bu parayı Pakistan'a gönderemeyiz. Gaziantep'ten gönderilen para bu kadar az olmamalı. Bu nedenle yönetim olarak toplanıp, kendi aramızda para toplayarak daha fazla yardımı Pakistan'a göndereceğiz" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegic ise, kendi sahalarında henüz galibiyet alamadıkları için çok üzgün olduğunu belirterek, "Sahamızda ilk galibiyeti almak isteğinden dolayı futbolcularımın üzerinde büyük bir stres var. Kazanmak için futbolcularımın büyük bir gayreti ve isteği vardı. Ancak 1-0 mağlup duruma düştükten sonra çok zorlandık. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda sorunlarımız var. Orta sahadaki sıkıntılarımız sürüyor.En kısa sürede bu sorunları gidermek zorundayız" diye konuştu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Sakıp Özberk ise, 1 puana sevinemediklerini söyleyerek, "İlk yarı denk mücadele şeklinde geçti. İki takım da oynamaktan ziyade birbirini oynatmamak için çalıştı. Bu da oyunu kilitledi. Gaziantepspor gibi bir takım karşısında 1-0 öne geçtik. Golden sonra direkten dönen şutlarımız vardı ve en az 10 gol pozisyonu yakaladık. Bu kadar pozisyondan sonra atamayana atarlar kuralı burada da işledi. 1 puana sevinemedim. Ancak yenilmeme serimizi sürdürmek adına 1 puan yine de iyidir" dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Serkan da, Gaziantepspor gibi zorlu bir deplasmanda çok iyi oynadıklarını, ikinci golü bulmaları halinde karşılaşmanın da çok daha farklı bitebileceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2005 Pazar 20:19:53
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 05:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?