5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

G.Antep arayı iyi değerlendirecek

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Sivasspor maçının ertelenmesi ile kazanılan bir haftalık arayı yoğun bir hazırlık döneminden geçerek değerlendireceklerini söyledi..

Kalpar, kötü hava şartları nedeniyle lig maçlarının bir hafta süreyle ertelenmesinin Gaziantepspor açısından olumlu bir gelişme olduğunu ifade etti. Çok hassas ve zorlu bir dönemden geçen Gaziantepspor'un zamana ihtiyacı olduğunu belirten Kalpar, ''As futbolcumuz Tarık Ettayeb milli maç nedeniyle ülkesinde bulunuyor. Ayrıca, yine golcü futbolcumuz Lazarov da sakat. Bu futbolcuların takımdaki yerlerini alması bakımından, bir hafta zaman kazanmış olmamız bizim için olumlu bir gelişme'' dedi.

Gaziantepspor'un, sorunlarını aşabilmesi için zamana ihtiyacı olduğunu belirten Kaplar, şöyle konuştu: ''Önümüzde bir haftalık boş bir zaman bulunuyor. Bu haftayı maç yapmadan geçirmiş olmanın avantajını kullanmak istiyoruz. Önümüzde öncelikle Türkiye Kupası maçında karşılaşacağımız Tarsus İdmanyurdu, daha sonra da Vestel Manisaspor maçı var. Hem Türkiye Kupası'nda, hem de ligde başarılı olmak için her iki maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz.

Futbolcularım, hırsla ve istekle çalışıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, zor dönemden çıkmak ve büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Amacımız, önümüzdeki iki zorlu maçı kazanarak, ligde bir çıkış yakalayıp, sezon sonuna kadar sürdürebilmek.'' 

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 12:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?