3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

G.Antep B.B. kampa girdi

2. Lig (A) Kategorisi takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2. devre hazırlıkları için Antalya Side'de kampa girdi.

İlk antrenmanını önceki gün gerçekleştiren Büyükşehir Belediyespor'da kampa, Hasan Bal ile sakatlıkları devam eden Süleyman ve Turan'ın katılmadığı bildirildi. Mavi-beyazlı takım, dün ilk çalışmasını teknik direktör Sedat Karabük nezaretinde gerçekleştirirken, futbolcuların oldukça moralli oldukları dikkat çekti.

Kamp çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan teknik direktör Sedat Karabük, ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak için çalışmalara erken start verdiklerini ve Antalya'da sıkı bir hazırlık geçireceklerini söyledi.

Sedat Karabük, yapılacak olan takviyelerin çok önemli olduğunu belirterek, "Antalya kampına başlamış bulunuyoruz. İkinci devrede başarılı olmak istiyorsak daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Tabii birçok eksikliklerle Antalya kampına geldik. Süleyman ile Turan sakatlıkları nedeniyle katılamıyor, Hasan Bal'ın bazı işleri nedeniyle salı gününe kadar izin verdim. Turan Antalya kampına katılamayacak, ama Süleyman'ın hafta içinde burada olmasını bekliyoruz. Bu takıma takviye şart ve alacağımız futbolcu takıma yararlı olmalıdır. Tabii ki yöneticilerimiz bu konuda ciddi bir çalışma sürdürüyor. Tahmin ediyorum yeni transferlerimiz hafta içinde bizimle birlikte çalışmalara başlayacaklar. Yapacağımız takviye çok önemli iyi, kaliteli transfer yaparsak Büyükşehir Belediyespor'u hakettiği noktaya taşırız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 11:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?