5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

G.Antep kampta 5 maç yapacak

Gaziantepspor devre arası hazırlıklarına yarın Antalya'da başlıyor. 4-5 Ocak tarihleri arasında dayanıklılık testine tabi tutulacak olan Kırmızı-siyahlılar, kamp süresince de 5 ayrı takımla hazırlık maçı oynayacak.

Kampta teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın, test sonuçlarına göre futbolculara antrenman programı uygulayacağı kaydedildi. Antalya kampından 16 Ocak'ta dönecek olan Kırmızı-siyahlılar, daha sonra çalışmalarını Gaziantep'te Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürecek.

Gaziantepspor'un Antalya kampına Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özsayıcı, Menajer Ali Doğan ile teknik kadronun yanı sıra doktor Yusuf Bozfırat, bir fizyoterapist ve 2 masör katılacak.

Gaziantepspor'un yarın başlayacak Antalya kampına, 23 futbolcunun katılacağı açıklandı. Kampa katılacak futbolcular şunlar: Kenan Hasagiç, Stelina Krita, Bekir İrtegün, Mehmet Çoğum, Sedat Ağçay, Serkan Atak, Gökhan Güleç, Ali Bayraktar, Zdravko Lazarov, Erdal Güneş, Kaya Tarakçı, Ekrem Dağ, Faruk Bayar, Aytek Aşıkoğlu, Tolgahan Acar, Özgür Volkan Yıldırım, Hasan Yurt, Engin Öztonga, Barış Durmaz, Ahmet Burak Solaker, Georgi İvanov, Ferhat Kaya, Erman Güraçar.

TARIK EL TAİB KAMPA KATILAMIYOR

Tarık El Taib'in ise kamp süresince Afrika Kupası maçlarında Libya Milli Takımı formasını giyeceğinden, Antalya'daki kamp çalışmalara katılamayacağı bildirildi.

Bu arada ara transferde Kırmızı-siyahlı renklere bağlanacak futbolcuların da Antalya'ya giderek takımla birlikte çalışmalara başlayacakları bildirildi.

 

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 13:38:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?