3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

G.Antep'e haksızlık yapılıyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, Fenerbahçe ile yaptıkları ve 1-0 yitirdikleri karşılaşmayı değerlendirirken, ''Maçı kaybettiğimiz için ve kaybetme şeklimizden dolayı üzüntülüyüm'' dedi.

Faruk Hadzibegiç, düzenlediği basın toplantısında, maçta en azından 1 puanı hakettiklerine inandığını ifade ederek, Fenerbahçe'nin maç boyunca topa hakim olmasına karşın kendilerini hiçbir zaman ciddi bir tehlike içinde görmediklerini bildirdi.

Karşılaşmayı penaltı golüyle yitirdiklerini hatırlatan Hadzibegiç, ''Fenerbahçe lehine verilen penaltıya ve geride oynanan maçlara bakıldığında, Gaziantepspor'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum'' diye konuştu.

Hadzibegiç, kişinin kendi kendisini yargılamasının kolay olmadığını bildiğini ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: ''En iyi takımı oluşturmaya ve sahada mücadele etmeye çalıştık. Siz de biliyorsunuz kendi hatalarımı görmek ve kabullenmek benim için zor değil. Fenerbahçe maçı için takım oluşturma ve maçta yaptığım değişikliklere ilişkin bir yanlışlık yaptığımı düşünmüyorum. Ben hiçbir zaman hakem kararlarına ilişkin konuşmadım. Hakemlerin kararlarına ilişkin hiçbir yorum yapmadım ama Fenerbahçe maçı bardağı taşıran son damla oldu. Bizim de kendimize göre hedeflerimiz var, yapmak istediklerimiz var.''

''40 DAKİKA BEKLETİLDİK''

Hadzibegiç, ''4 büyükler'' arasında Gaziantepspor'un da yer aldığını görmek istediklerini vurgulayarak, bunu başarmak için daha çok çaba sarfetmeleri, daha çok mücadele etmeleri ve yenilgiyi hiçbir zaman kabullenmemeleri gerektiğini kaydetti.

Fenerbahçe maçının ardından karşılaşmaya ilişkin görüşlerini dile getirmesi için çağrıldığını, ancak 40 dakika bekletilmesine karşın Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un açıklama yapmakta olduğu öne sürülerek içeri alınmadığını öne süren Hadzibegiç, şunları anlattı: ''Bu, hem bana hem de takımıma yapılan mesleki bir hatadır. Saygılı olduğumuz için gittik, 40 dakika bekledikten sonra ayrıldık. Belki de bizim gibi takımlar ikinci sınıf takım olarak görülüyor. Ama ben bunu kesinlikle kabul edemem. Bize yapılan haksızlıklara vereceğimiz en iyi yanıt maçlarımızı kazanmak olacak.''

ANKARASPOR MAÇI

Hadzibegiç, 5 Kasım Cumartesi günü günü Kamil Ocak Stadı'nda Ankaraspor ile karşılaşacaklarını belirterek, Ankaraspor'un güçlü bir takım olduğunu vurguladı.

''Yaptığı transferlerle iyi bir takım olan ve şu ana dek yapmak istediklerini yapamayan Ankaraspor güçlü bir takım ama beni şu anda en fazla Fenerbahçe maçı sonrasında toparlanmaya çalışan kendi takımım ilgilendiriyor'' diyen Hadzibegiç, Turkcell Süper Ligi'ni sezon sonunda 5. sırada tamamlamak istediklerini kaydetti.

Hadzibegiç, sezon sonunda ilk 4 sırayı Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın alacağını, diğer takımlar için sıralamanın beşincilikten başladığına inandığını sözlerine ekledi.
AA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 16:20:30
Güncelleme :9 Kasım 2005 Çarşamba 17:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?