5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

G.Antep'te görev dağılımı yapıldı

Gaziantepspor'da, yapılan kongre sonucunda İbrahim Halil Kızıl başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda, görev dağılımı yapıldı..

Toplantıda, teknik başkan yardımcılığı ve futbol şube sorumluluğu görevi Bülent Mamatoğlu'na verilirken, M. Surur Aydın ve Cahit Kuyucu Asbaşkanlık, Sermet Atay ise genel sekreterliğe getirildi. Mamatoğlu'nun ayrıca başkan yardımcılığı görevini de yürütmesi kararlaştırıldı.

Sıtkı Severoğlu, İrfan Karakuzulu ve Ramiz Camcıoğlu Halkla İlişkiler Komitesi üyesi, Yusuf Kaplan ise Yönetim Kurulu Sözcüsü oldu.

Kulüp İdare Amirliği görevine M. Sait Güven, Bölge Temsilciliği ve Basketbol Şube Sorumluluğuna Beşir Demircioğlu ve Bahattin Bozgeyik, Altyapı Sorumluluğuna ise Ali Sezgin, Ertuğrul Ahi ve Hanefi Özhan'ın yürütmesi kararlaştırıldı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Halil Kızıl, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'un başarılı olması için çalışacaklarını ve özellikle de ara transfer sezonu sona ermeden alınacak futbolcularla defansın ve forvetin aksayan yanlarını takviye edeceklerini belirtti.

Gaziantepspor'un, çok çalışıp başarılı olacağına inandığını ifade eden Kızıl, ''Şimdi önümüzde iki önemli maç var. Öncelikle Türkiye Kupası'nda karşılaşacağımız rakibimiz Tarsun İdmanyurdu maçını kazanıp, daha sonra da Vestel Manisaspor karşılaşmasını kazanarak istikrarlı bir çıkış yakalamak istiyoruz'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2006 Cumartesi 12:43:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?