6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Gaskispor maçı kazanmaya kenetlendi

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Gaskispor'da Teknik Direktör Uğur Eren gruptaki liderlik için Belediye Vanspor maçından galip ayrılmak istediklerini söyledi. 

Kendi tesislerinde son antrenmanı düz koşu, şut çalışması ve taktik ağırlıklı yapan Gaskispor, Belediye Vanspor'u mağlup etmek istiyor. Cumartesi günü ter idmanı yapacak olan futbolcuların son antrenmanda hırslı ve istekli oldukları gözlendi. 

Teknik Direktör Uğur Eren, Belediye Vanspor maçının zorlu olacağını belirterek, "Rakibimiz ligdeki en güçlü takımlardan. Zaten şuanda liderlik koltuğunda. Biz bu maçı kazanmak için hafta boyunca aralıksız çalıştık. Kendi saha ve seyirci avantajımızla bu maçtan galip gelmek istiyoruz. Zorlu olacağını biliyoruz ancak liderlik için bu maçtan mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Hafta boyunca antrenman öncesi ve sonrasında sürekli futbolcularımızla konuştuk ve maçın önemine dikkat çektik. Futbolcularımıza güvenimiz tam. Bu maçtan galip ayrılarak yolumuza devam edeceğiz. Galip gelmemiz durumunda puan sıralamasında da görüleceği gibi liderliğe bir adıma daha yaklaşacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 18:00:50
Güncelleme :12 Aralık 2008 Cuma 18:39:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?