4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Gaziantep çıkışa geçecek

Gaziantepspor, kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Ligde iki hafta üstüste ilk kez puan çıkaramayan Gaziantepspor, kendi sahasında oynadığı 7 karşılaşmadan da galibiyet alamadı. Kırmızı-siyahlı ekip, Ankaragücü maçıyla şanssızlığı yenip bu sezon kendi sahasında ilk galibiyetini almak istiyor.

Teknik Direktör Faruk Hadzibegic, şahsi hatalardan dolayı çok basit goller yediklerini belirterek, "Genç ve geniş bir kadromuz var. Kendi sahamızda henüz galibiyet alamadığımız için futbolcularımızın kazanma hırsı üzerlerine aşırı baskı oluşturuyor. Bu kez Kamil Ocak Stadı'nda sevinen takım biz olacağız. Son iki haftada kaybettiğimiz puanlardan sonra Ankaragücü maçını kazanarak, tekrar çıkışa geçeceğiz" dedi.

Hadzibegic, Tarık'ın eski formundan uzak olmasından dolayı yapılan eleştirilere katılmadığını ifade ederek, futbolcusunu savundu. Hadzibegic," Tarık, çok kaliteli bir futbolcu. Bizim orta sahamızın kilit ismidir. Başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Ancak, geçen sezondan 5 maç ceza alması ve arkasından yaşadığı sakatlıklar onun ve bizim adıma büyük bir şanssızlıktır. Oyun sistemimizdeki değişiklikte Tarık'ı etkiledi. Geçen yıl tüm futbolcular Tarık üzerinde oynuyordu. Bu yeni sistemimizde değişti ve bu nedenle sıkıntı yaşıyor. Tarık'dan memnunum, daha iyi olacaktır" diye konuştu.

Öte yandan, Gaziantepspor-Ankaragücü maçının daha önce 16.30 olarak açıklanan başlama saatinin, 14.00 olarak değiştirildiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 17:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?