4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Gaziantep dikkatli

Geçtiğimiz haftayı 4-1'lik Kayserispor yenilgisi ile kapatan Gaziantepspor, cumartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Faruk Hadzıbegiç yönetiminde Celal Doğan tesislerinde çalışmalarını sürdüren kırmızı-siyahlılarda, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından sonra, gruplar halinde çalışan futbolcular, bölünmüş sahada dört takım halinde kendi aralarında maç yaptılar.

1 saat 10 dakika süren idmana, kasığında ağrı bulunan kaleci Kenan Hasagiç katılmadı. Kulüp doktoru Yusuf Bozfırat, Kenan Hasagiç'in MR'nın çekildiğini ve tedavisine devam edildiğini, bu futbolcunun ciddi bir sakatlığının söz konusu olmadığını söyledi.

Cumartesi günü saat 16.30'da deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, bugün akşam saatlerinde Celal Doğan tesislerinde PAF takımı ile bir hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Hadzıbegiç'in, bu hazırlık maçından sonra Konyaspor maçında forma vereceği muhtemel futbolcuları belirleyeceği öğrenildi.

Bu arada bel fıtığı teşhisi konulan ve bu nedenle iki haftadan beri antrenmanlara katılamayan takım kaptanı Erdal Güneş, tedavi amacıyla Almanya'ya gidebilmek için vize almayı bekliyor.

Gaziantepspor Genel Sekreteri ve Kulüp Dış İlişkiler Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı'nın 2005 yılı mütevelli heyet toplantısına katılmak için Ankara'ya gitti. Mamatoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında, Gaziantepspor'u temsil edecek Kulüpler Birliği yönetim ve denetim kurulları toplantısında oy kullanacak.

.
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 14:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?