6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Gaziantepspor mali kongresi yapıldı

Gaziantepspor'da yapılan mali kongrede gelir bütçesi 19 milyon 820 bin YTL olarak kabul edilirken, gider bütçesi ise 22 milyon 830 bin YTL olarak hesaplandı.

Gaziantepspor Altyapı Tesisleri'nde gerçekleştirilen mali kongrede divan başkanlığını kulüp üyesi Yaşar Erkent üstlendi. Mali Asbaşkan Sabri Hamamcıoğlu, kulübün toplam gider bütçesinin 22 milyon 830 bin YTL, gelir bütçesinin ise 19 milyon 820 bin YTL olarak hesaplandığını ve bütçede 3 milyon YTL'lik bir açık bulunduğunu belirtti. Kongrede kulübün 5 milyon 600 bin YTL borcu bulunduğu, diğer borçlarla birlikte bu rakamın 8 milyon YTL'ye ulaşacağı kaydedildi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, kongre sonrası yaptığı açıklamada, hafta sonu Sivasspor'u konuk edeceklerini hatırlatarak, bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Başkan Kızıl, "Yepyeni bir takımla Sivasspor karşısına çıkacağız. Bu maçtan galibiyetle ayrılmayı planlıyoruz. Takımın başına Nurullah Sağlam'ı getirdik. Nurullah hoca bizim kendi evladımız. Kendine güvenerek takımı ona teslim ettik. Biz arkasındayız ve kendisini destekliyoruz" dedi.

Maddi sıkıntı içerisinde olan kulübe kalıcı gelir kaynakları sağlamak için arayış içinde olduklarını ifade eden Kızıl, "Herkes bu konuda elini taşın altına koymalı. Sıkıntıların aşılabilmesi için kalıcı gelir kaynakları bulmamız lazım. Bu kaynakların bulunması için herkesin kulübe destek vermesi gerekiyor. Biz Gaziantepspor'un başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeleri, daha sonra hep birlikte yemeğe gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 18:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?