5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Gaziantepspor'da yüzler gülüyor

Gaziantepspor, bu sezon kendi sahasında ilk galibiyetini alarak, iç sahada maç kazanamama stresinden kurtuldu. Maç sonrası yaşanan sevinç gösterilerine Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve diğer yöneticiler de katıldı.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, başarı için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ederek, bu galibiyetle kendi sahalarında maç kazanamama olayına da son verdiklerini, bu başarıda taraftarın büyük katkısı olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Samet Aybaba ise Kamil Ocak Stadı'nda maç kazanamamanın, futbolcuların üzerinde büyük baskıya neden olduğunu belirterek, "Denizlispor karşısında ilk 25 dakika dışında iyi bir oyun sergiledik. Lazarov, Veysel ve Tarık'ın ikinci yarıda gösterdiği mücadeleden memnunum. Takım olarak iyi bir mücadele sergiledik ve kendi sahamızda ilk galibiyetimizi aldık. Bu son değil, henüz başlangıç. Önümüzde birbirinden önemli 11 final maçı var. Moral ve motivasyon açısından çok önemli bir galibiyet" dedi.

Aybaba, takımda disiplinsizlik olduğu yönündeki demeçlerinin yanlış anlaşıldığını da ifade ederek, "Çok iyi bir kadroya sahibiz. Ben sadece bu kaliteli kadronun daha disiplinli oynaması gerektiğini söylemek istedim. Sözlerim yanlış anlaşıldı" diye konuştu.

Gaziantepspor'un galibiyet golünü atarak Kamil Ocak Stadı'nda 3 puan sevincini yaşatan Lazarov da futbol kariyerinin en önemli golünü attığını söyledi. Denizlispor maçının yıldızı ise Veysel oldu. Özellikle ikinci yarıda gösterdiği mükemmel oyun karşısında taraftardan büyük alkış alan Veysel, iyi oynamadıkları dakikalarda taraftarın devreye girerek takımı ateşlediğini kaydetti.

Gaziantepspor, ligde kendi sahasında ilk galibiyeti alırken, rotasını Türkiye Kupası'na çevirdi. Kupada final hesapları yapan kırmızı-siyahlı ekip, çarşamba günü Malatya'da oynayacakları Malatyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Çeyrek finalin ilk maçında Gaziantepspor, avantajlı bir skorla ikinci maça çıkmayı hedefliyor. Kırmızı-siyahlı ekip, Malatya'ya yarın karayoluyla gidecek ve maç bitiminden sonra Gaziantep'e geri dönerek, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başlayacak

.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 17:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?