3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

'Hakemler 5 puanımızı aldı'

Gaziantepspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular iftar yemeği verdi.

Gaziantep Ticaret Odası restoranında verilen iftar yemeğine Gaziantepspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Celal Doğan, diğer yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Faruk Hadzibegic ve futbolcular katıldı. Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan, iftar yemeğinden sonra basın mensuplarıyla sohbet etti.

Doğan, basının sorularını cevaplarken hakem hatalarından geride bıraktıkları 10 haftada en az 5 puan kayıpları olduğunu söyledi. Celal Doğan, "Haksızlığa uğrayıp kaybettiğimiz puanlar var. Bugüne kadar hakemleri eleştirmedi.

Hakemleri sakız gibi ağızlarda dolaştıranlar kervanında yer almak istemedik. Hakemler iyi niyetli de olsa, formda değil. Özellikle yan hakemlerin maç sonuçlarına etkileyen kararları oldu. En azında 5 puanımızın hakem hatalarıyla zayi oldu. Bugün 20 puanda olsaydık, çok daha rahat durumda olabilirdik. Bugüne kadar hakkımızı yetirmedik. Şimdi daha çok üzerimizden hak yemeye başladı" dedi. Doğan, hakem hatalarını MHK Başkanı Ufuk Özertem'e götüreceklerini kaydetti.

Celal Doğan, bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor maçının tüm hasılatını Pakistanlı depremzedelere bağışlayacaklarını belirterek taraftarların tribünleri doldurmasını istedi. Doğan, açıklamasında, "Pakistan, Kurtuluş Savaşı'nda bize çok büyük destek sağladı. Bugün Pakistan'da deprem var. O gün yanımızda olan Pakistan'ın yanında bugün biz karınca kararınca olmalıyız. Rizespor maçının hasılatında tek kuruşuna dokunmadan Pakistan'a göndereceğiz. Gaziantep halkının buna sahiplik etmesini istiyorum. Pakistanlılar, Gaziantepliler'in yanında olduğunu buradan göndereceğimiz paralarla hissetmelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 23:13:59
Güncelleme :21 Ekim 2005 Cuma 15:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?