5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Hüseyin Kalpar takımı motive ediyor

Turkcell Süper Lig'in 2. yarı hazırlıklarını Antalya'da tamamlayan Gaziantepspor, Samsunspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı ekipte tek hedef Samsunspor'u yenerek iç saha sendromuna son vermek.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar nezaretinde Celal Doğan Tesisleri'nde teknik ve taktik ağırlıklı bir antrenman yapan Gaziantepspor'da 5 eksik var. Lazarov ile Erdal'ın sakatlıkları devam ederken, Tarık El Taib de milli maçlardan dolayı ülkesinden dönemedi. Savunmadaki iki önemli oyuncu Erman Güraçar ile Abdel Fahmi ise kadro dışı bırakıldı.

Bu 5 oyuncunun eksikliğini hissetmemek için çok çalıştıklarını ifade eden Hüseyin Kalpar, Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. En azından sakatlık açısından fire vermediklerini belirten Kalpar, Antalya ile Gaziantep arasındaki hava koşullarının bir olmadığını ve oyuncularını tekrar Gaziantep'in soğuk havasına alıştırmaya çalıştığını kaydetti.

Tek hedeflerinin cumartesi günü oynayacakları Samsunspor maçının kazanarak üzerlerindeki psikolojik baskıyı atmak olduğunu dile getiren Kalpar, oyuncularının bunu başaracak güce sahip olduğunu belirtti. Dar bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Hüseyin Kalpar, "Bu kadroya 2 oyuncu daha transfer etmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz iyi bir takım oluşturmak. Önümüzde bir Samsunspor maçı var. Bunu kazanarak iç sahada kazanamama sıkıntısını atacağız. Oyuncularımızın üzerinde psikolojik baskı var. Bu durumu oyuncularım ile konuştum. Samsunspor'u yeneceğiz" açıklamasında bulundu.

Kalpar, taraftarların cumartesi günü kendilerini yalnız bırakmamasını ve yeni bir kimlik ile Gaziantepspor'u desteklemeye devam etmelerini istedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 12:10:30
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 12:14:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?