4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kalpar'ın hırsı dağları deler

Ligin ilk yarısında istediği başarıyı yakalayamayan G.Antepspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, takımı daha üst sıralara taşıyabilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Biri yabancı, 2'si yerli 3 futbolcuyu transfer etmek için girişimlerde bulunduklarını belirten Kalpar, amaçlarının ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadroyla mücadele etmek olduğunu kaydetti.

İlhan Özbay'ın kendi isteğiyle Kayseri Erciyesspor ile anlaştığını ifade eden teknik adam, ''İkinci yarı daha başarılı olmak istiyoruz. Bunun için ihtiyaç duyduğumuz mevkilere futbolcu transfer edeceğiz. Transferi için girişimde bulunduğumuz futbolcular da var, anlaşma sağlayabilirsek bu futbolcuları renklerimize bağlayacağız.

İkinci yarı hazırlıklarına 3 Ocak 2006'da Antalya'da başlayacağız. 16 Ocak'a kadar devam edecek kampın ardından Gaziantep'e döneceğiz ve çalışmalarımıza kendi tesislerimizde devam edeceğiz'' dedi.

Gaziantepspor'un ligin ilk yarısını 21 puanla 10. sırada tamamladığını anımsatan Kalpar, ''Gaziantepspor sahasında maç kazanamadı. Kendi sahasında bir iki maç kazanabilseydi Gaziantepspor puan sıralamasında çok daha iyi bir yerde olacaktı'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 11:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?