4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Karabük: Futbolcularıma güveniyorum

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Sedat Karabük, kalan 2 maçlarını kayıpsız ya da en az kayıpla geride bırakmaya hedeflediklerini söyledi..

Sedat Karabük, Elazığspor'a yenilerek haftayı puansız kapadıkları için üzgün olduklarını belirtti. Elazığspor maçında şanssız sakatlıklar yaşadıklarına dikkati çeken Karabük, ''Karşılaşmanın skoru 1-1 iken yaşadığımız sakatlıklar maçı 3-1 kaybetmemize neden oldu'' dedi.

Hafta sonunda Yozgatspor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Karabük, ''Sakatlığı nedeniyle Elazığspor maçında görev veremediğimiz Mehmet, Yozgatspor karşılaşmasında da görev alamayacak. Elazığspor maçında sakatlanan Turan da kesin olarak bu maçta oynayamayacak. Sakatlığı bulunan Vahap ve Süleyman'ın durumu ise hafta sonunda belli olacak. Yani Yozgatspor maçında en az 2 futbolcumuzdan yoksun mücadele edeceğiz. Dar bir kadroyla mücadele ediyoruz ve futbolcularımızın yaşadığı sakatlıklar bizim için ciddi sorun oluyor, ancak futbol takım oyunu ve sakat futbolcuların yerine görevlendireceğim futbolcularıma da güveniyorum. Eksiklerimiz olabilir, ama umutsuz değiliz.'' diye konuştu.

Yozgatspor ile deplasmanda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep'te oynayacakları maçlarla ilk yarıyı kapatacaklarını kaydeden Karabük, ''Kalan 2 maçımızı kayıpsız ya da en az kayıpla geride bırakmayı düşünüyoruz. Sonrasında ligin ikinci yarısına bakacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 16:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?