5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kızıl'dan birlik çağrısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyi makamında ziyaret eden Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, ''Gaziantepspor'a katkıda bulunmak istiyoruz, ancak bu sadece bizimle olmaz'' dedi..

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyi makamında ziyaret eden Kızıl, takımın kentte yaşayan tüm insanlara ait olduğunu ve kenti temsil ettiğini söyledi. Gaziantepspor'un kentte sorumluluk taşıyan herkesle barışık olması gerektiğinin bilincinde olduklarını kaydeden Kızıl, çalışmalarını bu doğrultuda yaptıklarını belirtti.

Herkesin kulübe maddi ve manevi katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Kızıl, ''Tüm kurumlarla el ele olduğumuz zaman halkın da bizimle birlikte hareket edeceğine inanıyorum. Her şeyi Gaziantepspor için yapacağız. Bizim hiçbir menfaatimiz yoktur. Gaziantepspor'a katkıda bulunmak istiyoruz ama bu sadece bizimle olmaz. Kentte tüm kurumların bu konuda birlikte hareket etmesi gerekir'' diye konuştu.

Göreve geldiklerinden bu yana kulüp için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Kızıl, kadrodaki eksiklikleri tamamlayacaklarını, yarın oynanacak kupa maçında da futbolcularına güvendiğini ifade etti. Transfer görüşmelerinin devam ettiğini de dile getiren Kızıl, ''Bazı futbolcularla anlaşma sağladık. Ancak bunları deklare etmem kulübe zarar verir. Önümüzdeki günlerde gerekli açıklamaları yapacağız'' dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise el ele verildiğinde Gaziantepspor'un çok daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını, kulübe destek için hem Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, hem de diğer ilçe belediyeleri olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Gaziantepspor'un kentin tanıtımına ve vizyonuna büyük bir katkısı olduğunu kaydeden Güzelbey, kulübün başarısızlığının kendilerini üzeceğini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 10:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?