6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Klüp başkanından sert açıklamalar

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen, takıma katkısı olmayan her kim olursa olsun devre arasında yollarını ayıracaklarını söyledi. 


Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-0 mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da yönetimin devre arasında takımda revizyona gideceği öğrenildi. 

Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, Kasımpaşa mağlubiyetiyle büyük bir yara aldıklarını belirterek, "Bu maçtan mutlaka puan ya da puanlar almamız gerekiyordu. Bazı futbolcularımızın isteksiz oynaması bizi mağlubiyete taşıdı. Sezon başından bu yana tüm futbolcularımız ve teknik heyetimizle gerekli istişareleri yaparak, kendilerinden bu takımın hak ettiği yere getirilmesi için çaba göstermelerini istedik. Ancak Kasımpaşa maçında da gördüğümüz gibi bir türlü istikrarlı çıkışımızı sağlayamadık. Takıma gereken müdahaleyi yapmak için devre arasını bekleyeceğiz" dedi. 


Takıma katkısı olmayan her kim olursa olsun devre arasında yollarını ayıracaklarını dile getiren Başkan Göksen, "Diyarbakırspor maçı bizim için büyük bir önem taşıyor. Bu maçta da futbolcularımızın ellerinden gelenini yapmasını istiyoruz. Bu maçtan sonra bir durum değerlendirmesi yapacağız. Bu camiaya faydası olmayan her kim olursa olsun yollarımızı ayıracağız. Takımımızı hak ettiği yere taşımak için yönetim olarak elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 18:31:09
Güncelleme :15 Aralık 2008 Pazartesi 23:15:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?