5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Lazarov ameliyat oldu

Gaziantespor'un golcü futbolcusu Lazarov, uzun zamandan beri çektiği kasık ve karın ağrılarından kurtulmak için bugün İstanbul'da fıtık ameliyatı oldu..

Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, bugün İstanbul'da başarılı bir fıtık ameliyatı olduğu bildirildi.

Akşam saatlerinde hastaneden taburcu edilecek olan Bulgar futbolcu, yarın ülkesine gidecek. Bir hafta ülkesinde dinlenecek olan Lazarov, daha sonra Türkiye'ye dönecek. Lazarov'un 3 hafta sonra yeşil sahalara dönebileceği bildirildi.

Özgür Volkan Yıldırım da, babasının kalp rahatsızlığı geçirmesi üzerine teknik direktör Hüseyin Kalpar'dan izin alarak Ankara'ya gitti. Yıldırım'ın birkaç gün sonra yeniden kampa katılacağı açıklandı.

Öte yandan Gaziantepspor'un ligde ve kupada yapacağı maçların gün ve saatleri de belli oldu. Kırmızı-Siyahlılar, süper ligin 18. haftasında Samsunspor ile 21 Ocak Cumartesi günü Kamil Ocak stadında saat 16.30'da karşı karşıya gelecek.

19. haftadaki Sivas-Gaziantepspor maçı ise 29 Ocak Pazar günü saat 14.00'te oynanacak. Ancak, Sivasspor'un cezalı olması nedeniyle bu maçın nerede oynayacağına federasyon karar verecek.

20. haftaki Gaziantep-Vestel Manisa maçı ise 5 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak.

Gaziantepspor, Türkiye Kupası grup 3. maçını ise 25 Ocak Çarşamba günü Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda saat 14.00'te Tarsus İdmanyurdu ile yapacak.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 14:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?