6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Maçtan gol sesi çıkmadı

Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. 

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, maç sonrası yaptığı açıklamada, iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, "Zorlu bir ekiple oynadığımızın bilincindeydik. Birçok eksiğimiz vardı. Özellikle defansif anlamda oyunun kontrolünü elimizde bulundurmamız gerekiyordu. Bunu da oyunun büyük bir bölümünde başardık. Rakibe kendi top kaybımız sonrası verdiğimiz bir pozisyon var. Onun dışında çok fazla pozisyon vermedik. Galibiyeti yakalayacak birkaç pozisyon bulduk, ama çok da baskılı ve etkili oynamadık. Maçın genelinde hem hakem hem de futbolcular çok centilmence mücadele ettiler. İyi bir müsabaka oldu" dedi. 

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, "Maçın berabere bitmesi iki tarafı da üzmedi. Yakaladığımız pozisyonlar var. Çok bariz kaçırdığımız iki tane net pozisyon var. Bunları değerlendiremedik. Aynı sıkıntımız devam ediyor. Beraberlik serisine bağladık. 4 haftadır berabere kalıyoruz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirememe gibi büyük bir sıkıntımız var. Bunu aşmamız lazım. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Fakat bir türlü istediğimiz golü bulamıyoruz" dedi.
Gaziantepsporlu futbolcu Mehmet Yozgatlı da, 1 puanın da iyi bir sonuç olduğunu söyleyerek, "Bugün kazanmak istiyorduk, ama olmadı. Kayserispor, ligin en az gol yiyen takımı. Maalesef gol atamadık ve maç berabere bitti. 1 puan kötü değil. Kayserispor, iyi bir takım. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.
Gaziantepspor takım kaptanı Bekir ise, çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Yakaladığımız birkaç pozisyon var. Karşılaşma daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Kayserispor'u yenmeyi çok istiyorduk, ama böyle iyi bir takımdan 1 puan almak da iyi bir sonuç. Haftaya yine zor bir deplasmana gideceğiz. Kocaelispor maçından 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi. 

Kayserispor'un tecrübeli futbolcusu Ragıp da, "Pozisyon olarak kısır geçen bir maçtı. 1 puan aldık. Bundan sonraki maçları iyi değerlendirerek devreyi iyi bir yerde kapatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 18:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?