5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Özkeleş listesini verdi

Gaziantepspor'un, 23 Ocak'ta yapılacak olan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıklayan Cesur Özkeleş, Celal Doğan Tesisleri'ne giderek, 35 kişilik yönetim kurulu listesini verdi.

Aday olmasında en büyük etkenin Başkan Celal Doğan olduğunu ifade eden Özkeleş, ''Başkan artık yoruldu. Bu hizmet yarışında bayrağı devretmek için ehil insanları göreve davet ediyor sanmıştık. Başkan, bu çağrısında samimi ise gözü arkada kalmadan, bana ve ekibime bu görevi devredebilir. Ben, bir şirket grubunun yönetim kurulu başkanıyım ve bir çok insanı istihdam etmekteyim. Şirketlerimiz, 60. yılını kutluyor. Bugüne kadar geçmişimizde zerre kadar bir leke olmamıştır. Bizim övünç kaynağımız temiz geçmişimizdir. Eğer bu ekonomik şartlarda bir şirketi yıllarca en ufak bir leke getirmeden yönetebildiysem ve o kadar insanla kader birliği yapıp ekmeğimizi kazanıyorsak, sanırım en uygun adaylardan biri benim'' dedi.

Başkan Doğan'a çağrıda bulunan Özkeleş, kendisinin görev üstlenmeye hazır olduğunu belirterek, ''İçin rahat olarak gidebilirsin. Yok eğer 'Benim başka bir adayım var, yerime şunu bırakıyorum' diyorsan, ona da diyecek bir lafım olmaz. Başladığım hiç bir şeyi yarım bırakmadım. Gaziantepspor Kulübü Yönetimi'ne tüm benliğim ile adayım. Gaziantep halkına başarı ve coşku vaad ediyorum. İnsanlar layık olduğu gibi yönetilmiştir. Bu böyle olmaya devam edecektir. Seçmenin hür iradesine ve sağ duyuya inanıyorum'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 10:06:14
Güncelleme :20 Ocak 2006 Cuma 13:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?