5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Sakatlıklar Kalpar'ı zora soktu

Samsunspor karşılaşmasına hazırlanan Gaziantepspor, bugün Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı son idman ile hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-siyahlı takım, Samsunspor'u yenerek ikinci devreye moralli başlamanın hesaplarını yapıyor.

Günü fizik ve kondisyona dayalı bir antrenman ile kapatan Gaziantepspor'da eksik futbolcuların çok olması teknik direktör Hüseyin Kalpar'ı zora sokuyor. Tecrübeli oyuncularının sakatlığında Kalpar, genç oyuncuları Samsunspor karşılaşmasına hazırlıyor. Tarık El Taib, Lazarov, Erdal Güneş, Erman ve Fahmi gibi ilk 11'de yer alan oyuncuların Samsunspor karşılaşmasında oynayamayacak olması Kalpar'ı endişeye itti.

Bu oyuncuların yerine genç futbolcuları hazırladığını ifade eden Hüseyin Kalpar, Samsunspor karşılaşmasının zor geçeceğini söyledi. Kalpar, zor olanı başararak sevinçli bir hafta yaşamak istediklerini vurguladı.

Bu arada futbolculardan Sedat Ağçay da Samsunspor'u yeneceklerini söyledi. Sedat, iç sahada galip gelememe sıkıntısını üzerlerinden atmak istediklerini kaydetti. Savunmanın genç isimlerinden Mehmet Çoğum ise, Samsunspor maçının zorlu olacağını, ancak kazanan tarafın Gaziantepspor olacağını söyledi.

Öte yandan cumartesi günü Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanılacak olan karşılaşmaya Gaziantepspor'un şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Hasagiç, Bekir, Mehmet Çoğum, (Hasan Yurt), Ahmet Solakel (Faruk), Barış, Sedat, Özgür, Ekrem, Krita, İvanov, Gökhan.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 13:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?