5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Savaşı Kızıl kazandı

Gaziantepspor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına İbrahim Kızıl seçildi.

Gaziantep Ticaret Odası'nda yapılan olağanüstü kongrede İbrahim Kızıl, Cesur Özkeleş ve Ahmet Yılmaz başkanlık için yarıştı. 348 delegesi bulunan Gaziantepspor'da, 279 delege oy kullandı. Oy sayımında 281 oy çıkınca, divan kurulu rastgele 2 zarfı çekerek geçersiz saydı. Kullanılan 279 oydan 4 oy boş çıkarken, beyaz listeyle seçime giren İbrahim Kızıl 219, mavi listeyle seçime giren Cesur Özkeleş 34 ve sarı listeyle seçime giren Ahmet Yılmaz 22 oy aldı.

Rakiplerine fark atan İbrahim Kızıl, "Kızıl başkan, Gaziantepspor şampiyon" sloganıyla kürsüye gelerek, teşekkür etti. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, 14 yıl Gaziantepspor'u başarıdan başarıya koşturan Celal Doğan'dan görev almanın zorluğunun bilincinde olduğunu belirterek, "Gaziantepspor'un başarısı için ne gerekiyorsa yapacağız. Transferse transfer, ne gerekiyorsa tüm mesaimizi Gaziantepspor'un başarısı için harcayacağız. Bu seçimde kazanan yine Gaziantepspor olmuştur" dedi.

Diğer başkan adayları Cesur Özkeleş ve Ahmet Yılmaz, İbrahim Kızıl'ı ilk tebrik eden isimler oldu.

Gaziantepspor Kulübü'nün İbrahim Kızıl başkanlığındaki yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Muzaffer Atmaz, Yavuz Sözmen, Cemal Tekerekoğlu, Bahattin Bozgeyik, Beşir Demircioğlu, Hanifi Özhan, Mehmet Özsayıcı, Yusuf Kaplan, Ali Sezgin, M.Surur Aydın, Sermet Atay, M.Bülent Mamatoğlu, M.Sait Güven, İrfan Karakuzulu, Ertuğrul Ahi, B.Sıtkı Severoğlu, Ramiz Camcıoğlu ve Cahit Kuyucu"

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 17:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?