5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Sedat Karabük Sakarya'dan çekiniyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Karabük, sahalarında oynayacakları Sakaryaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Karabük, "Antalyaspor maçının kötü hava şartları nedeniyle ertelenmesi sonrası bu hafta yine kendi sahamızda oynayacağız. Kendi saha avantajını en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Karşıyaka maçından sonra Sakaryaspor karşısında alacağımız bir galibiyet bizim için avantaj olacaktır" şeklinde konuştu.

Sakaryaspor maçının çok zorlu geçeceğini ve 2. Lig (A) Kategorisi'nde bütün takımların devre arasında yaptıkları takviye ile güçlendiğini hatırlatan Karabük, "Sakaryaspor zirveye oynuyor. Bu maç Karşıyaka maçına göre daha zorlu ve çekişmeli geçecektir." diye konuştu.

Teknik direktör Sedat Karabük, Karşıyaka karşısında alınan galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Lige Karşıyaka galibiyeti ile başlamamız, bizim için çok iyi oldu. Bu galibiyet takımda moralleri üst seviyeye çıkardı, bunun yanı sıra ilerleyen haftalar öncesi iyi bir avantaj sağladık." şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 12:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?