5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

''Şirket değil Kulüp yönetiyorsun''

Gaziantepspor onursal başkanı Celal Doğan, Kulübün iyi yönetilmediğini belirterek, Gazianteplileri kulübün geleceğinin karartılmaması için elini taşın altına koymaya çağırdı ve sert mesajlar verdi... 

Gaziantepspor’da 14 yıl başkanlık yaptığını anlatan Doğan, bu dönemdeki her kuruşun hesabını vermeye hazır olduklarını söyledi, şüphe duyanlara; "Devletin denetleme mekanizmaları var, bunları harekete geçirin." çağrısında bulundu. Kimsenin 'enkaz devraldık' edebiyatı yapma hakkına sahip olmadığını anlatan Doğan, "Bu geçmişe ihanettir, Haksızlıktır, çünkü geçmişte alınan kararlarda onların da imzası var. Geçmiş yönetimdeki arkadaşların onurunu korumak da benim görevimdir." dedi. 

Kulübü 7,5 trilyon borçla bıraktıklarını hatırlatan G.Antepspor Onursal Başkanı Celal Doğan, Bu borcunda da karşılığı olduğunu ifade etti; "2- 3 ayda bırakılan borç 4,5 milyon YTL. Biz 300 bin YTL'ye yakın vergi borcu bırakmışız. Oysa bu arkadaşların 4 aylık vergi borcu 950 bin YTL. Henüz vergi idaresinin kapısını çalmamışlar." dedi ve ekledi: "Sen bir şirket değil, kulüp devir alıyorsun." Gaziantepspor'un basiretli bir şekilde idare edilmediğini anlatan Doğan, yanlış transferlerin yapıldığını, kulübe gereksiz üyeler alındığını, spora siyaset bulaştırıldığını vurguladı.

Gazianteplilere çağrıda bulanan Celal Doğan, "Vali, belediye başkanları, oda başkanları, kentin ileri gelenleri takımın geleceğinin karanlık olmaması için elini taşın altına koymalı." ifadelerini kullandı.

Davut Uçar-Kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2006 Perşembe 18:39:10
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 10:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?