4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Süral, Antep'in hocası oldu

Gaziantepspor'da ligin 15. haftasında teknik direktör Mesut Bakkal'ın yerine geçici olarak göreve getirilen altyapı sorumlusu Bünyamin Süral, yönetim kurulu kararıyla teknik direktörlük görevine getirildi.

Gaziantepspor yönetim kurulu, İbrahim Kızıl başkanlığında teknik direktör sorunu için kulüp binasında bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında Başkan İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu üyeleri, sezon sonuna kadar takımı Bünyamin Süral'a teslim etme kararı aldılar. Gaziantepspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Bünyamin Süral, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ve takımı hedefe ulaştırmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Süral, "Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz benden desteklerini esirgemediler. Başarıya aç bir insanım, verilen güveni en iyi şekilde kullanacağıma inanıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Gaziantepspor hedefleri olan bir takım, ben de takımı hedeflerine ulaştırmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Bu arada, Kırmızı-siyahlı ekip, yeni teknik direktörü Bünyamin Süral yönetiminde yarın tesislerde toplanarak çalışmalara başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 14:14:39
Güncelleme :29 Aralık 2007 Cumartesi 14:21:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?