5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yönetim kurulunda istifalar

Kamil Ocak Stadı'nda Malatyaspor'u 1-0 yenerek ligde kalan Gaziantepspor'da, bugün yönetim kurulunun 6 asil ve 9 yedek üyesi istifa etti. Kongreden sonra Başkan İbrahim Kızıl ile fikir ayrılıkları yaşayan eski başkan Celal Doğan'a yakın isimlerden yönetim kurulu asil üyeleri Yavuz Sözmen, Mehmet Özsayıcı, Muzaffer Atmaz, Cemal Tekerekoğlu, İrfan Karakuzulu ve Ramiz Camcıoğlu ile 9 yedek üye, basın kuruluşlarına açıklama göndererek, görevlerini yeterince ifa edemedikleri gerekçesiyle istifa ettiklerini bildirdi. 

İstifa eden yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları ortak açıklamada, "Şu andaki kulüp başkanının hedefinin siyaset olduğunu, hedefe ulaşmak için de güzide kulübümüz Gaziantepspor'u reklam aracı olarak kullandığını görüyoruz. Ayrıca hemşehrilerini kulübün içine doldurmaya başladığını öğrenmiş bulunmaktayız. Gelinen noktada Gaziantepspor Yönetim Kurulu, asli görevi olan Gaziantepspor'u yönetme görevini ifa etmede aciz kalmıştır. İçimizdeki yüce Gaziantepspor sevgisi, bu duruma daha fazla müsamaha göstermemize izin vermemiştir. Gaziantep şehri ve Gaziantepspor Kulübü için hayırlı olacağına inandığımız istifa kararımızı spor kamuoyuna duyuruyoruz. Sayın valimizi, büyükşehir belediye başkanımızı, Şahinbey ve Şehitkamil belediye başkanlarımızı, sanayi ve ticaret odalarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve bu takımın gerçek sahibi Gaziantepliler'i takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın, istifalar sonrasında bugün Gaziantep Kamil Ocak Stadı'ndaki VIP Salonu'nda basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 12:54:47
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 10:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?