4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Gaziantep'ten yardım manzaraları

Gaziantep'te Kurban Bayramı dolayısıyla fakir ve muhtaç ailelere verilen 150 YTL'lik yardımın dağıtımında banka şubesi önünde uzun bir kuyruk oluştu.

Başbakanlık tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılan 150 YTL'lik yardımı almak için sabahın erken saatlerinden itibaren banka önünde toplanan vatandaşlar, uzun bir kuyruk oluşturdu. Dün yaşanan izdiham sebebiyle banka şubesi önünde önlem alan polis, çoğunluğu yaşlı ve kadın olan vatandaşları sırayla içeriye aldı. Polis, yürümekte zorluk çeken bazı yaşlıları ise kollarına girerek banka şubesine kadar getirdi.

Sırada bekleyen bazı yaşlı vatandaşlar ise ilerleyen yaşları, hastalıklarının sebep olduğu ağrıları ve soğuk havanın da etkisiyle gözyaşlarını tutamadı. Kimselerinin olmadığını ve devlet tarafından yılda bir kez verilen 150 YTL'lik yardımı almak için sabahın erken saatlerinden itibaren soğuk havada banka şubesi önüne geldiklerini belirten yaşlı vatandaşlar kuyruk sorununa bir çözüm bulunmasını istedi.

150 YTL'lik yardımdan yararlanmak isteyen ancak yürüyemeyen bazı vatandaşlar ise yakınlarının sırtında banka şubesine geldi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2007 Pazartesi 12:51:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YAVUZ SELİM IP: 88.232.241.xxx Tarih : 17.12.2007 17:29:00

TÜRKİYE GİBİ GÜÇLÜ BİR ÜLKE VE GAZİANTEP GİBİ METROPOL STATÜSÜNDEKİ BİR KENTE YAKIŞMAMIŞ.İNSANIMIZI BU HALLERE DÜŞÜREN HALA YARA KAŞIMAYA ÇALIŞANLARA YAZIKLAR OLSUN.GÜNEŞ BU TOPRAKLARI ÇOK SEVİYOR YENİDEN KUVVETLİ ŞEKİLDE BU TOPRAKLARA DOĞACAKTIR.