4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Genç veteriner Akıncı gözyaşlarıyla uğurlandı

Gaziantep Hayvanat Bahçesi personelini taşıyan servis aracının kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Veteriner Hekim Özlem Akıncı, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Gaziantep Hayvanat Bahçesi personelini taşıyan servis aracının bir otomobille çarpışması sonucu, servis aracında bulunan Veteriner Hekim Özlem Akıncı (24) olay yerinde hayatını kaybetmiş, 4 personel de yaralanmıştı. 1 ay önce hayvanat bahçesinde özel güvenlik elemanı olarak çalışan Mahir Emre ile nişanlanan Özlem Akıncı için bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Cenaze törenine Özlem'in ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. 1 aylık nişanlısını son yolculuğuna uğurlamaya gelen Mahir Emre, tören boyunca nişan yüzüğünü öperken, güçlükle ayakta durduğu gözlendi. Nişanlısı için dua eden Mahir Emre, tabutunun üzerindeki nişanlısının resmini kucaklayarak gözyaşları içinde bakıp durdu.
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, acı bir gün yaşadıklarını belirtirken, genç yaşta hayatını kaybeden Özlem Akıncı'ya Allah'tan rahmet diledi.

Okunan duaların ardından Özlem Akıncı'nın tabutu, zabıta memurları tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına kondu. Özlem Akıncı, Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2005 Cumartesi 15:24:51
Güncelleme :24 Eylül 2005 Cumartesi 15:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
amet mesut IP: 84.254.43.xxx Tarih : 28.03.2007 23:39:09
trafik kazasina sebebiyet verenlerin cezalari neden bu kadar az giden kardesimize yazik olmusw allahtan rahmet diliyorum