3
Mayıs
2024
Cuma
SAĞLIK

Doğum Hastanesi'ne uzman

Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, radyoloji uzmanına kavuştu. Yıllardır hastanede yaşanan radyoloji uzmanı sıkıntısı, Başhekim Dr. Adem Özden'in girişimleri sonucuyla giderildi.

Yaptıkları girişimler sonucu Sağlık İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla hastaneye radyoloji uzmanı atandığını ifade eden Özden, "Günde ortalama artık 80 hastaya ultrason muayenesi yapılıyor ve anında filmleri teslim ediliyor. Vatandaşlarımız, artık rahatlıkla hastanemize gelip ultrason muayenelerini yapabilir" dedi.

Hastaneye yeni atanan radyoloji uzmanı Dr. Özgür Demirtaş da, Mardin'de hizmet yapmaktan mutlu olduğunu ifade ederken, vatandaşlar ise radyoloji uzmanının göreve başlamasıyla rahat nefes aldıklarını söyledi.

Başhekim Dr. Özden'i ziyaret eden vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek, Özden'i hizmetlerinden dolayı tebrik etti.

.
Yayın Tarihi : 10 Mart 2006 Cuma 19:10:30
Güncelleme :10 Mart 2006 Cuma 19:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Zeki Türe IP: 81.213.178.xxx Tarih : 25.03.2006 22:54:38
Batılı meslektaşlarımızın bu önyargıları değişmedikçe Doğu lu kardeşlerimiz hep böyle sıkıntı çekecek,sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacak...Ama son yıllarda Mardin den bir sürü arkadaş Tıp fakültesini kazandık...Onlar gelmese bile ileriki yıllarda biz kendi başımızın çaresine bakarızz.Şahsen ben bir NUSAYBİNLİ olarak mezun olur olmaz direkt Mardin e tayinimi isticemmm