8
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Belediye personeline seminer

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğü, Kalite Yönetim Müdürlüğü ile Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbirliğinde yürütülen eğitim çalışmaları kapsamında çalışanlara, 'İş Görme ve Gördürme Teknikleri' konusunda seminer verildi.

Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen seminerde, Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr Ferit Küçük, belediye çalışanlarına iş görme ve gördürme konusundaki stratejileri anlattı.

Seminerle ilgili bilgi veren Kalite Yönetim Müdürü Hasan Aydoğdu, "Belediye Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğü Harran Üniversitesi işbirliğiyle personele eğitim seminerleri düzenleniyor. Her hafta çarşamba günleri öğlenden sonra eğitim saatlerinde gerçekleştirilen eğitim seminerlerine, Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden hocalarımız katılıyor. Geçtiğimiz haftalarda 5393 sayılı belediye yasası, 657 sayılı Devlet Memuru Kanunu ve iş kanunu konularında belediye personeline eğitim verdik. Belediye Başkanlığı, eğitim seminerlerini Harran Üniversitesiyle işbirliği içersinde yürütüyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 16:58:00
Güncelleme :30 Mart 2006 Perşembe 17:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?