30
Nisan
2024
Salı
SİYASET

Vekiller turist, başkan rehber oldu

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti milletvekillerine yaptıkları çalışmaları otobüsle düzenlediği şehir turunda anlattı.

Dün düzenlenen brifingin ardından Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, anlattığı çalışmaları yerinde göstermek için otobüsle şehir turu düzenledi. AK Parti milletvekilleri Zülfikar İzol, Yahya Akman, A.Müfit Yetkin, Mehmet Özlek ve Atilla Maraş için belediye otobüsü hazırlayan Başkan Fakıbaba, birlikte şehrin çeşitli noktalarına gezi yaptı. Zaman zaman otobüsten inerek cadde ve sokakları gezen çalışmaları kontrol eden milletvekilleri, çağdaş bir şehrin oluşumu için ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

Milletvekillerine brifingde anlattıkları çalışmaları bir de şehir turuyla göstermek istedikleri için bu geziyi düzenlediklerini belirten Fakıbaba, belediye olarak çalışma tempolarını artırarak sürdüreceklerini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2005 Perşembe 14:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rexona IP: 85.97.66.xxx Tarih : 9.09.2005 10:44:19
gelen gideni aratır lafı vardır ya hani, inanınki bu lafın dogruluğuna inanmaya başaldım.akıllıbiri çıksıpsöylesin bu adam göz boyamaktan başka şehrimize ne hizmette bulundu.. saygılarımla..