4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

'Adımızı dünyaya altın harflerle yazdık'

Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, yapılan yatırımlar ve geliştirilen teknolojiyle büyük gelişme kaydettiklerini belirterek, "Şeker fabrikasının adını tüm dünyaya altın harflerle yazdık" dedi.

Özışık yaptığı açıklamada, göreve geldikleri andan itibaren belirlenen hedeflerin yavaş yavaş yakalandığını dile getirerek, verilen sözleri yerine getirdiklerini ifade etti. Kayseri Şeker Fabrikası'nın 1955 yılından bugüne kadar pancar üreticilerinin adeta evi haline geldiğine dikkat çeken Özışık, "Aradan geçen 50 yıl boyunca inanılmaz şekilde büyüyerek artık her alanda ekim yapan çiftçilerin evi haline gelmiştir. Çiftçilere ne söz verdiysek yerine getirmek için canımız pahasına çalıştık. Bizler önce kendimize, sonra çiftçilere verdiğimiz sözlerden hiçbir zaman caymadık. Her sözü boynumuzun borcu saydık ve şerefimizle çalışarak hizmet ürettik. Şu anda ise yerine getirmediğimiz söz kalmadı" diye konuştu.

Yapılan yatırımlar ve geliştirilen teknolojilerle Kayseri Şeker Fabrikası'nın adının tüm dünya tarafından duyulduğunu da kaydeden Özışık, "Artık fabrikamız adını sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya altın harflerle kazmıştır. Yıllardır sınırlı kapasiteyle üretim yapan fabrikamız, sizlerin desteği ve bizlerin gayretiyle son 4 yılda kapasitesini iki katın üzerine çıkartarak çiftçilerin refahını da arttırmıştır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2005 Salı 12:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?