30
Nisan
2024
Salı
EKONOMİ

Hisarcıklıoğlu'ndan KAYSO'ya ziyaret

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayseri'nin son yıllarda hızlı bir gelişim göstererek Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi. 

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, bir dizi etkinliklere katılmak üzere geldiği Kayseri'de Kayseri Sanayi Odası'nı (KAYSO) ziyaret etti. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayseri'nin son yıllarda hızlı bir gelişim göstererek Türkiye'ye örnek olduğunu kaydederek, Kayseri'nin başarısının altında "İşten artmaz, dişten artar" düşüncesinin bulunduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, "Kayseri'yi biraz tanıdığınızda, işin içine girdiğinizde görüyorsunuz ki sihirli sözcük budur. Kayseri sanayi odamız kentin ve sanayicilerin uluslararası rekabete açılmasında müthiş çalışmalar yapıyor. Gerek eğitim çalışmalarında, gerekse bilgi ve sanayinin rekabet gücünün artırılması konusunda gerçekleştirilen çalışmalar ve başarı nedeniyle KAYSO yönetimini kutluyorum" dedi. 

Kayseri'nin başarısını perçinleyen unsurlardan birinin birlik ve beraberlik olduğunu, Kayserili sanayicilerin KAYSO'nun etrafında bütünleştiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, sonuçta müthiş bir ilerleme kaydedildiğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2006 Pazar 11:39:45
Güncelleme :24 Eylül 2006 Pazar 11:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?