30
Nisan
2024
Salı
EKONOMİ

Sanayinin duayenleri yemekte buluştu

Kayseri Sanayi Odası, 60 yaşından büyük sanayicileri, düzenlediği akşam yemeğinde buluşturdu. Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, sanayiinin duayenlerine çok şey borçlu olduklarını söyledi. 

Kayseri Sanayi Odası'nın düzenlediği yemeğe katılan yaşlı sanayiciler, uzun yıllar görmedikleri arkadaşlarını gördükleri için duygulu anlar yaşadı. Yemekte konuşan Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri sanayisinin bulunduğu yere gelmesinde en büyük etkenin sanayiinin duayenleri olduğunu söyledi. 

Boydak, "Yaklaşık 40 yıldır sanayi sektöründe çalışan duayenlerimizin ellerinden öpüyorum. Türkiye kalkınmak için yol ararken Kayseri bunları çoktan geçti. Şu anda Organize Sanayi Bölgesi ağımız oldukça genişledi, 25 milyon metrekarelik bir alanda sanayiimiz var. Bunun yanında İncesu ve Mimarsinan Organize Sanayi bölgeleri de üretim çalışmalarına başladı. Bunda sanayiinin birinci kuşağının yani sizlerin çok büyük payı var. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz şu an elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı yapıyor ve yarışı devam ettiriyoruz. 1.5 yıldır çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetim Kurulu ve Meclisimizle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizden önceki yönetime de çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Daha sonra 60 yaşını aşmış olan sanayicilerden bazılarına da söz verildi. Ardından sanayi sektörüne yıllarını vermiş olan sanayicilere Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak tarafından teşekkür belgeleri verildi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2006 Salı 11:35:24
Güncelleme :19 Eylül 2006 Salı 12:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?