30
Nisan
2024
Salı
EKONOMİ

Cihan Simit Dünyası hizmete başladı

Kayseri'de gıda sektörünün önde gelen kuruluşu Cihan A.Ş, kuruluşunun 51. yılında yeni açtığı Cihan Simit Dünyası ile Kayseri halkına hizmet etmeye başladı. 

Kaliteye önem verilerek gelinen bu noktada 51. hizmet yılında Cihan Simit Dünyası adıyla yeni bir salon açtıklarını ifade eden Cihan Genel Gıda San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zenger, müşterilerinin yoğun talepleri doğrultusunda Cihan Simit Dünyası'nı açtıklarını söyledi. 

Zenger, "Cihan Ekmek, bu yıl 51. yılını kutluyor. Cihan olarak bugüne kadar salon tipi bir mekanda müşterilerimize hizmet etmeyi pek düşünmedik. Ama müşterilerimizin aşırı talepleri üzerine çay, simit ve poğaça satışı yapmak amacıyla böyle bir salon açmayı düşündük. İnsanlarımız galiba aperatif dediğimiz döner, dürüm türü şeylerden biraz bıktılar. Cihan Simit Dünyası, insanların rahatlıkla gelebileceği, kahvaltısını yapabileceği, simidini poğaçasını yiyebileceği, Erciyes manzarasıyla çayını yudumlayabileceği şeffaf ve açık bir mekan olarak tasarlandı. 100 kişi kapasiteli salonumuzda simit çeşitlerinin yanı sıra çikolatalı, salamlı, sosisli, peynirli olmak üzere yaklaşık 12 çeşit poğaça çeşidini müşterilerimize sunacağız. Simit Dünyası'nda çayımızla da iddialıyız. Çay ustamız da özel, çayımız da özel ve çok farklı. Müşterilerimizi Düvenönü Meydanı merkez Cihan Ekmek üstündeki Cihan Simit Dünyası'na çay içmeye bekliyoruz" dedi. 

Ahmet Zenger, uzun vadede kendi bildikleri işleri yapacaklarını ve müşterilerinin talepleri yönünde sektörün dışına çıkmadan ve bildikleri yolda ilerlemeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2006 Cuma 17:46:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nalan eroğlu IP: 88.227.219.xxx Tarih : 13.06.2007 02:52:52
CİHAN SİMİT DÜNYASI... HARİKAAA MUTLAKA URAYIN ! !