4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Boş koltuklara 'karlı büyüme' semineri

Kayseri Ticaret Odası ve Kadın Girişimciler Derneği işbirliğinde "Karlı büyümenin basit formülü, müşteri sadakati, çalışan sadakati" konulu seminer düzenlendi.

Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde katılımın az olduğu gözlendi. AB Aktif İşgücü Programı kapsamında İŞKUR tarafından desteklenen "Su Damlası Projesi" ekibinin hazırladığı seminere konuşmacı olarak katılan proje koordinatörü Petek Kayaarası, hayatı etkileyecek önemli kararlardan olan meslek seçiminin bilinçli bir şekilde yapılmasının hem kişiler hem de ülke için önem taşıdığını söyledi.

Şirkette çalışan kişilerin işe olan sadakatinin önemli olduğunu belirten Kayaarası, "Mutlu ve başarılı bir iş yaşamı, özelliklerinize uygun meslek seçimiyle gerçekleşir. Çalıştığı yerden memnun olmayan işçi, sadakat gösteremez ve şirketin gelişmesine engel olur. Özellikle işletmeci bu tür kişileri zaman zaman gözden kaçırabilir. Bu nedenle yöneticinin de konunun üzerinde titizlikle durması gerekir ve bu titizliği gerektiği biçimde gösterirse şirketin büyümesi de beraberinde gelir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 12:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?