4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

KESOB Odaları bir araya geldi

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığı'nda Kayseri'de faaliyet gösteren odalar, 'Genel Sekreterler Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı'nda biraraya geldi. Gerçekleştirilen görüşmelerde, oda başkanların başkanlık yapabilecekleri süre ile ilgili olarak da bilgiler verildi.

Marangozlar-Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri'de faaliyet gösteren odaların başkanları ve genel sekreterleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, geçtiğimiz günlerde yaptıkları çalışmalarla ilgili çeşitli bilgiler verdi. Kayseri'de üye sayısının yetersizliği nedeniyle 7 odanın kapandığını belirten Alan, bu odalarda kayıtlı olan üyelerin de diğer odalara ücretsiz kayıt yaptırıldığını ifade etti.

Öte yandan, son günlerde gündemde yer alan oda başkanlarının görev sürelerine ilişkin haberlerde toplantıda masaya yatırıldı. Konu ile ilgili olarak bazı başkanların bulundukları konumla birlikte siyasi nedenlerden dolayı böyle bir çalışma içerisine girildiğine dikkat çeken Alan, bu konu ile ilgili yapılan değişiklikler konusunda oda başkanlarına bilgiler verdi. Alan'ın konuşmasının ardından toplantı daha sonra gündemdeki diğer konuların görüşülmesi ile son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2005 Perşembe 12:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?