30
Nisan
2024
Salı
EKONOMİ

Pancar çiftçisine kurban avansı

Kayseri Şeker Fabrikası, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde pancar üreticilerine 3 milyon 764 bin YTL Kurban Bayramı avansı ödedi.

Kayseri Şeker Fabrikası'na bağlı Pancar Merkez Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törene Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Halil Karaçavuş ve çok sayıda çiftçi katıldı. Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, yönetim ve şahsı olarak, üreticilerinin refahı için verdikleri her sözü yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti. Özışık, "Mübarek Kurban Bayramı'na yaklaştığımız şu günlerde, milletin efendilerine yapılan her hizmet eminiz ki, bayramlar kadar kutsal ve mübarektir" dedi.

Önlerine çıkan tüm engellere rağmen hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ve sözlerini yerine getirebilmek için tüm engelleri yıktıklarını kaydeden Özışık, "Pancar alım kampanyası döneminin son günlerini yaşadığımız bu günlerde, çiftçilerimizin ihtiyacını bir nebze olsun karşılayabilmek ve daha rahat bir bayram dönemi geçirebilmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız bayram avans ödemelerinin bir parçasını daha burada gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bizlere duyduğunuz güven çerçevesinde, hizmet noktasında çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermeyeceğiz. Hep daha ileriye olarak hedeflediğimiz çalışmalarımız, sizlerin sayesinde her geçen gün gerçekten de daha ileriye gitmektedir. Özellikle çiftçilerimizin alın terini daha çabuk ve fazlası ile alabilmesi için her gün yeni arayışlar ve çözümler üretmekteyiz. Özellikle bayramlar gibi önemli ve kutsal günlerde siz değerli ortaklarımızın sıkıntılarına ortak olabilmek için düzenli bir şekilde ödemeye çalıştığımız avans ödemelerinin birisini daha yapmaktan mutluluk duymaktayız. Bu vesileyle aldığınız avansları güle güle harcamanızı diler, Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile getirmesini temenni ederim" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından avans dağıtım törenine geçildi. Avanslarını Başkan Özışık ve Genel Müdür Halil Karaçavuş'un elinden alan çiftçiler ise, Vedat Ali Özışık ile birlikte para ve hizmetle tanıştıklarını ifade ederek, bayram avansından dolayı duydukların memnuniyeti dile getirdi. Kurban Bayramı avansıyla 10 bölgede toplam 3 milyon 764 bin 606 YTL para ödenirken, 2005 yılı içerisinde bugüne kadar ödenen toplam avans miktarının 98 milyon 994 bin 24 YTL'ye ulaştığı açıklandı.

.
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2006 Perşembe 11:21:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?