4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Şoförler sandığa gitti

3 listenin yarıştığı Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası 35. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Ali Ateş tekrar seçildi.

Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası 35. Olağan Genel Kurulu, Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Genel Kurul, hayatını kaybetmiş şoförler için saygı duruşu bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

3 bin 556 üyenin bulunduğu Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Ali Ateş, Arif Dalkılıç ve Hüsnü Erciyes'in listeleri yarıştı. Seçim öncesinde konuşan mevcut başkan Ateş, "Kayseri, Türkiye'ye örnek gösteriliyor.

Bu nedenle biz de diğer kuruluşlar gibi elimizden gelen titizliği gösteriyoruz. Ayrıca Kayserili taksiciler fazla para kazanamıyor. Eve daha siftah yapmadan giden şoförlerimizi biliyoruz. Bizler bu sorunlara çözüm yolları aramak için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den yardım istedik, destek istedik. Her taksi şoförü köşe başındaki kulübesinde, park köşesinde çevrenin güvenliğini, bekçiliğini yapıyor. Sayın başkana bu bilgileri iletince bize yardım edeceğini söyledi. İnşallah sorunlarımızı çözeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından genel kuruldu bulunan 840 üye oy kullandı. Oy sayımı sonucu Ali Ateş 464 oy alarak güven tazeledi. Diğer adaylar Hüsnü Erciyes 251 oy alırken, Arif Dalkılıç ise 125 oyda kaldı.

.
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2005 Pazar 19:26:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?